Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Superstaristka Stará: Vytknutý členok a... Machala neublížil len jej!

Dominika Stará. Zobraziť galériu (8)
Dominika Stará.

BRATISLAVA – Po veľkej zábave býva plač! Presvedčila sa o tom aj Dominika Stará (16), ktorú Leo Machala (20) po vzájomnom „blbnutí“ otrieskal o stenu. Topky.sk však vedia, že Machala má už na konte aj inú obeť z okruhu semifinalistov!

Brutálny Machala! To je prezývka, ktorá možno prischne sladkému Leovi z Nezdenic. Dominika Stará totiž vo včerajšom prenose prezradila, že má vytknutý členok. „Blbli sme, srandovali a Leo ma drgol do steny. Nešťastne som spadla na nohu,“ vysvetľovala nám.

Lenže ten istý Machala môže aj za podozrivo červený nos Denisa Lacha, s akým sa mladý Bratislavčan ukázal minulý týždeň. „No, blbli sme s Leom a on mi nejako stlačil nos. Mám ho červený už dva dni,“ prezradil nám Denis pred týždňom.

Zdá sa teda, že pred Machalom by sa mali mať ostatní speváci na pozore. Evidentne sa rád baví a sranduje, ale nie vždy to dopadne dobre. Našťastie, Dominika našla spôsob, akým jej tmavovlasý princ zranenie kompenzuje. Nosí ju totiž na rukách! „Pomáha mi, ako vie,“ obraňovala ho táto krehká blondínka. Ktovie ale, čo na to povie Leova priateľka, ktorá je známa svojou dosť veľkou žiarlivosťou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu