Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mojsej opäť útočí: Mokrý, si riťolezec!

Braňo Mojsej a Juraj Mokrý Zobraziť galériu (8)
Braňo Mojsej a Juraj Mokrý

BRATISLAVA – Návrat kontroverznej postavičky! Braňo Mojsej (41) sa stal prvým „poprázdninovým“ hosťom jojkárskej relácie Webmaster, ktorú moderuje Matej Sajfa Cifra (30). Prostoreký Košičan nezostal počas nakrúcania nič dlžný svojej povesti a pustil sa do podpichovania slovenských celebrít.

Braňo Mojsej sa vôbec nezmenil! Môžete sa o tom presvedčiť už v pondelkovej časti relácie Webmaster. Najznámejší obyvateľ Pereša si počas nakrúcania neodpustil niekoľko uštipačných vyjadrení na osobnosti nášho šoubiznisu.

Na paškál si vzal aj Juraja Mokrého. „Každý z celebrít potrebuje vliezť niekomu do riti. Dobrý príklad je Ďuro Mokrý. To je riťolezec ako oči! Proste to je presne ten, ktorý ti zapasuje tam, kde chceš,“ vysvetľoval moderátorovi Matejovi Sajfovi Cifrovi.

Topky.sk oslovili na základe tohto vyjadrenia aj samotného Juraja Mokrého. Chceli sme od neho vedieť, aký má vzťah s Mojsejom. Zaujímal nás aj jeho názor na Braňove posmešky v štúdiu Webmastra. Expartner Diany Mórovej však nemal žiadnu potrebu vyjadriť sa k tejto téme. Uvidíme, či sa rozhýbe po odvysielaní tejto časti relácie.

 VIDEO: Braňo Mojsej sa naváža do Juraja Mokrého.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu