Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Krainová vystavuje prsia: Som sexi a nepatrím do starého železa!

Simona Krainová Zobraziť galériu (13)
Simona Krainová

PRAHA – Modelka Simona Krainová (36) nafotila sexi snímky pre kalendár na budúci rok. A keďže svoje prednosti tam príliš nezakrýva, prejavil o ne záujem aj pánsky magazín. Topky.sk vám prinášajú zábery z tohto fotenia.

Stále dráždi! Simona Krainová pripravuje už ôsmy kalendár so svojimi fotografiami. Ako sľubovala, snímky by mali byť tentoraz šteklivejšie. Podľa zákulisných záberov sa zdá, že to tak naozaj bude.

„Nesie sa v znamení ženskosti, aj sme ho pomenovali La femme Simona, čiže Žena Simona. Cítim sa ako naozajstná žena a nemyslím si, že ženy po tridsaťpäťke patria do zberu. Chcela som ukázať, že žena v mojom veku môže vyzerať zvodne a sexi,“ povedala nám Simona.

Pri fotení niektorých záberov mala Krainová zakryté naozaj len to najnutnejšie. Pri bledoružovom korzete by stačil milimeter a už by jej vykukla celá bradavka. „Asi je to naozaj dosť odvážne, keďže ma oslovil aj pánsky magazín, v ktorom chcú fotografie exkluzívne uverejniť. Kalendár má len limitovaný počet výtlačkov a vďaka pánskemu magazínu bude môcť moje fotografie vidieť aj široká verejnosť,“ prezradila topmodelka agentúry Elite Prague. „Dúfam, že sa bude kalendár páčiť a poteší nejedno oko,“ dodala Krainová.

Zábery z fotenia sexi kalendára si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu