Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexi Krainová vo svadobnom korzete: Sen všetkých mužov!

Simona Krainová. Zobraziť galériu (2)
Simona Krainová.

PRAHA – Odvážne! Zlatým klincom jednej českej prehliadky mala byť Simona Krainová (36) vo svadobných šatách. Ako sa však ukázalo, šlo skôr o svadobný korzet a modelka v ňom bola viac nahá ako oblečená.

Netradičný pohľad na svadbu má zrejme český návrhár s kubánskymi koreňmi Osmany Lafitta. V utorok sa v Prahe konala jeho módna šou, ktorej vyvrcholením mala byť Simona Krainová vo svadobných šatách. Na mólo však nakoniec vyšla polonahá modelka!

Osmany totiž akosi nemal inšpiráciu. „Celú kolekciu som robil vopred, ale o svadobných šatách som nemal ani pojem,“ priznal návrhár. Z pripravenej látky nakoniec doslova pár minút pred prehliadkou vznikol odvážny model. „Šilo sa to priamo na mne,“ prezradila Krainová.

Na móle sa objavila aj ďalšia známa česká modelka Iva Kubelková - expriateľka Jaromíra Jágra. A aký je jej názor na takýto odvážny kúsok? „Z pohľadu mužov je to asi sen, keby žena prišla v tomto na svadbu. Z pohľadu žien by to bol asi zlý sen,“ okomentovala svadobný korzet Kubelková. A ani samotná Krainová by si ho na vlastnú svadbu nevzala. „Jedine, že by som si vzala Osmanyho,“ povedala so smiechom Simona.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu