Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Superstaristka Balogová: Po prenose sa zosypala!

Uplakaná Nikoleta Baloghová Zobraziť galériu (5)
Uplakaná Nikoleta Baloghová

BRATISLAVA – Nezvládla kruté hodnotenie! Sedemnásťročná Nikoleta Balogová včera podala podľa poroty Česko Slovenskej SuperStar veľmi zlý výkon. Tvrdé výroky odborníkov na jej adresu dohnali rodáčku z Lučenca k slzám.

Na javisku sa držala, po prenose plakala. Nikoleta Balogová si na včerajšie druhé dievčenské semifinálové kolo pripravila pieseň od Olivie Newton John s názvom Hopelessly devoted to you. Ako sa však po odznení skladby ukázalo, zrejme to nebol najšťastnejší výber. Porotcovská štvorica ju totiž za spevácky výkon poriadne zvozila.

„Bolo by nefér, keby som ťa pochválila, aj keď si to zaspievala dobre. Bolo tam príliš veľa medu a nie som z toho nadšená,“ povedala Dara Rolins. Podobne sa vyjadrila aj Marta Jandová. „Vadili mi výšky. Vysoké tóny ma ťahali za uši. Niekedy si to poriadne prestrelila. Mala by si spievať v polohe, ktorá ťa nezradí,“ nešetrila kritikou. Obávaný „kat“ Paľo Habera vytkol Nikolete zlú interpretáciu skladby v cudzom jazyku. „Viac by zabrala slovenská alebo česká pesnička. Angličtina ti nesedí. Pôsobilo to ako keby si spievala v luxusnom bare. Nie však v pajzli. Takto si nepredstavujem SuperStar. Možno si viac talentovaná ako ostatné dievčatá, ale teraz si to neukázala,“ vypláchol dievčine žalúdok. Jedine Hejma nebol na Balogovú až taký krutý.

Slová kritiky sa mladej účastníčke speváckej šou počúvali ťažko. Na pódiu ešte dokázala potlačiť slzy, ale po skončení šou sa im už neubránila. Kto ju utešoval? Prečo si vybrala pieseň, ktorá jej nesadla dobre? Čo si myslí Nikoleta o hodnotení poroty? Bojí sa, že dnes večer vypadne? To sa dozviete v našom VIDEO rozhovore. Nájdete ho na stránkach topiek o 11:00.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu