Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pariškovej spoveď: Prečo som stiahla žiadosť o rozvod!

Aneta Dočekalová-Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Dočekalová-Parišková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Prekvapivý zvrat! Moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (36) pred pár dňami stiahla žiadosť o rozvod s manželom Davidom (31). Namiesto slobody chce zrejme manželstvo ešte zachrániť! V exkluzívnom rozhovore pre topky.sk prezradila, prečo sa tak rozhodla.

Manželstvo sympatickej jojkárskej moderátorky Anety Dočekalovej-Pariškovej s českým podnikateľom Davidom Dočekalom (31) je už viac ako rok v troskách. Po narodení ich spoločného syna Danielka (1,5) sa David doslova vyparil z ich života a Aneta sa musela o syna starať sama.

V apríli Parišková zrejme aj preto podala žiadosť o rozvod. Došlo však k neočakávanému zvratu a pred pár dňami, kedy sa konalo druhé súdne pojednávanie, žiadosť stiahla. Prečo sa moderátorka rozhodla pre tento nečakaný krok? „Rozvod považujem za najkrajnejšie riešenie. Urobila som v tejto chvíli to, o čo som si myslím, že je správne. Či to bolo správne, alebo to bola chyba, to ukáže až čas,“ prezradila pre topky.sk moderátorka, ktorej sme sa ďalej narovinu spýtali, či sa chce vrátiť k manželovi. „To ukáže čas,“ nepoprela možnosť, že „koketuje“ s myšlienkou o záchrane manželstva.

V súvislosti s rozvodom sme boli ďalej zvedaví, či ho nechce zrealizovať kvôli synovi, alebo je za tým niečo iné. „Ja sa celý život snažím správať zodpovedne a teraz sa musím ešte viac. Zodpovedám nielen za seba, ale aj za svoje dieťa. To, aby malo oboch rodičov a vyrastalo s oboma, je ideálny stav,“ prezradila Parišková túžbu po kompletnej rodine a dodala, že s manželom sú naďalej v kontakte. To, či sa s ním dá plavovláska znova dokopy, alebo nakoniec predsa len dospejú k rozvodu, ukáže naozaj iba čas.

TOPKY TV: Parišková exkluzívne o tom, prečo stiahla žiadosť o rozvod i o synovi!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu