Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Útok na porotu! Rozzúrený „spevák“ Lakatoš: Sú to vyj..aní hajzlíci sku..ení!

Spevák Lakatoš zaútočil na porotcov Zobraziť galériu (9)
Spevák Lakatoš zaútočil na porotcov

BRATISLAVA – Nedával si servítku pred ústa! Potom, ako sa mladý adept na Česko Slovenskú SuperStar Viktor Lakatoš dozvedel, že v šou nepostúpil, neudržal svoje pocity na uzde a poriadne si na trojicu porotcov zanadával!

Na bratislavskom kastingu nebola rozhodne nuda. Okrem prvých hádok v porote sme sa dočkali aj prvého slovného útoku na známu trojicu, ktorá hľadá novú hviezdu. Keďže v porote chýbala česká speváčka Marta Jandová, rozhodovali tentoraz len Paľo Habera, Dara Rolins a Ondřej Hejma. Títo ukončili spevácku púť Viktora Lakatoša. A práve vystrihaný gitarista si zjavne o svojom speváckom umení myslel viac ako odborníci. V ďalšom účinkovaní v súťaži mu však nepomohla ani pesnička od Heleny Vondráčkovej Červená rieka.

Hoci mladíkov výkon vôbec nepatril ani len k priemerným, pričom dokonca domrvil aj text piesne, známa trojica bola na neho prekvapivo milá. On im to však nedaroval. Keď mu porotcovia oznámili, že nepostupuje, len mávol podráždene rukou a opustil miestnosť. V momente však spustil pred kamerou spŕšku nadávok na adresu známej trojice. „Vyj..aní hajzlíci sku..ení. To sú všetko hajzli vyj..aní. Čo si oni myslia,“ nadával mladý súťažiaci, ktorý s vulgarizmami neprestal ani vo výťahu. Keď ho oslovil kameraman, nech povie svoje pocity do objektívu, iba nahnevane odvrkol: „Kašlem na vyj..anú kameru. Nie, čo sa budem zbytočne trápiť.“ Ako sa zdá, nie každý vie neúspech s nadhľadom zvládnuť. Niektorí plačú, iní si zrejme potrebujú poriadne zanadávať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu