Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mikulčík na tlačovke k Eurovízii 2010 šokoval: V Rusku ma balili gayovia!

Kamil Mikulčík Zobraziť galériu (8)
Kamil Mikulčík

BRATISLAVA – Dlhovlasého fešáka "nežerú" iba dievčatá, ale aj chlapci! Na tlačovke ohľadne štartu speváckej šou Eurovízia 2010 sa zišli okrem programového riaditeľa STV Romana Liptáka aj traja najlepší interpreti uplynulého ročníka Kamil Mikulčík (31), skupina Mukatado a Tomáš Bezdeda (23). A práve minuloročný víťaz konferenciu pekne okorenil.

Spevák a herec Kamil Mikulčík, ktorý sa cez leto oženil so svojou dlhoročnou priateľkou - herečkou Kristínou Farkašovou, sa na štvrtkovej tlačovke k pripravovanej speváckej šou Eurovízia trochu rozrozprával. Zaspomínal si na finále v Rusku. Novinárom prezradil, že ho skôr ako slečny balili chlapi.

„Tá spevácka súťaž je o tom, že je tam viac chlapov ako žien. Myslím si, že Eurovízia sa rovná pioniersky tábor pre opačne orientovaných mužov. Mne to dalo takýto zážitok,“ netajil muzikálový herec, ktorý prezradil, že mali v Rusku aj osobnú ochranku. "Boli sme strážení dvoma chlapíkmi z bývalej KGB. Nikam sme nemohli sami chodiť. Aj na WC išiel so mnou," nechal sa počuť Kamil, ktorý zatiaľ nechcel povedať, či sa do ďalšieho ročníka Eurovízie prihlási. No naznačil, že ak áno, chcel by si napísať vlastný text. Čo sa týka ostatných interpretov, tí majú možnosť poslať svoju prihlášku do súťaže Eurovision Song Contest 2010 do konca októbra.

TOPKY TV: Mikulčík o Eurovízii a zážitkoch v Rusku, ako aj o jeho svadbe.

TOPKY TV: Tlačová konferencia k Eurovízii. Aké budú pravidlá?
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu