Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Víťaz Eurovízie Mikulčík a herečka Farkašová: Prísne tajná svadba!

Prvá novomanželská fotka Kamila a Kristíny. Zobraziť galériu (13)
Prvá novomanželská fotka Kamila a Kristíny.

BERNOLÁKOVO – Už sú svoji! Včera sa tajne zosobášili spevák Kamil Mikulčík (32) a herečka Kristína Farkašová (27). Svadba sa konala v prísnom utajení neďaleko Bratislavy v dedinke Bernolákovo. Zúčastnilo sa jej iba približne 50 ľudí. Nechýbali rodičia oboch zaľúbencov.

Hostia sa začali zhromažďovať okolo 15:30, pričom samotný obrad sa konal o hodinu neskôr. Trval približne 50 minút. Svadba prebehla v Kaplnke sv. Anny. Ako sa topky.sk dozvedeli od obyvateľov Bernolákova, v týchto priestoroch sa štandardne svadby nekonajú. Sami sme sa však mohli presvedčiť, že to nebola bežná svadba.

Nekonala sa totiž v sobotu, ako býva väčšinou zvykom, ale v nedeľu. Kamil na sebe nemal oblek, ale model od návrhára Borisa Hanečku. Kristínu nezdobila snehovobiela „nevestovská“ róba, ale šaty krémovej farby. Dôvod, prečo si rozhodli povedať svoje áno v posledný deň týždňa, je jednoduchý. Ako topky.sk zistili, čerství mladomanželia chceli stihnúť ešte pekné počasie a mali záujem o konkrétneho farára, ktorý ich oddal.

Obrad sa niesol vo vtipnom duchu. Oddávajúci totiž niekoľkokrát rozosmial prítomných hostí. Za svedkov boli herec Csongor Kassai a Kristínin brat Ondrej Farkaš. Po skončení oficiálnej časti vyšli z kaplnky najprv hostia, ktorých nasledovali mladomanželia. Pod holým nebom následne prijímali gratulácie. Potom sa všetci presunuli na neznáme miesto mimo Bratislavy, kde sa konala veselica.

„Po dvoch rokoch od zásnub sme sa rozhodli povedať svoje áno. Pred svadbou som mala veľkú trému. Beriem to ako jednu zo svojich najväčších premiér. Dúfam, že táto premiéra nebude mať nikdy derniéru,“ povedala krátko po skončení svadby herečka Kristína Farkašová, ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka muzikálu Producenti.

Foto: Jeden z prvých manželských bozkov. Kristína a Kamil sa zosobášili preto, že chceli spečatiť svoju lásku aj pred Bohom. Keďže boli dva roky zasnúbení, prišlo im to prirodzené.

Víťaz Eurovízie Mikulčík a
Zobraziť galériu (13)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu