Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Justin s Ciarou v dráždivom klipe: Ich pikantnú erotiku zakázali!

Justin Timberlake a Ciara Zobraziť galériu (7)
Justin Timberlake a Ciara

ISTANBUL - Pobúrili turecké médiá! Americké hudobné hviezdy, Justin Timberlake (28) a Ciara (23) spolu natočili odvážny klip, ktorý pravdepodobne podráždil aj spevákovu partnerku Jessicu (27). Video je plné intímností a sexuálne ovzdušie by sa v ňom doslova dalo krájať!

Láskanie ústami, vzrušujúci tanec, hladkanie citlivých partií - to všetko obsahuje videoklip speváckej dvojice k ich spoločnému singlu s názvom Love sex magic. Ciara svojmu kolegovi jazykom skúma ucho a ten jej na oplátku prechádza spodnou perou od brady smerom k ústam. Do rytmu sa obaja vlnia nalepení telo na telo, pričom Justin nezabudne omakať zadok čokoládovej speváčky a dokonca jej nakuknúť pod priliehavé nohavice.

Keďže popový spevák ešte stále patrí medzi šťastne zadaných pánov, jeho priateľka a herečka Jessica Biel sa zrejme cez tento šteklivý kúsok dávno preniesla. To sa však nedá povedať o Vysokej rade pre rozhlasové a televízne vysielanie v Turecku, vďaka ktorej inkriminovaný videoklip dostal okamžite červenú. Jej oficiálne stanovisko priniesli istanbulské noviny Milliyet: "Nahrávka obsahuje sexuálne kostýmy, tanec a scény, ktoré sú v rozpore s riadnou výchovou detí a mládeže a s morálkou všeobecne."

Napriek spomínanému zákazu sa kontroverzné video medzi tureckú verejnosť nakoniec predsa len dostalo. Odvážlivcom sa stal Ali Karacan, ktorý vlastní televíznu stanicu Numberone a naradenie Rady jednoducho odignoroval. Považuje ho totiž za anachronistické a ponižujúce pre Turecko.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu