Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jade Goody sa obracia v hrobe: Manžela má opäť v base - za znásilnenie!

Jade Goody a Jack Tweed Zobraziť galériu (4)
Jade Goody a Jack Tweed

LONDÝN - Láska je slepá! Britská televízna hviezda Jade Goody (†27), ktorá v marci tohto roka podľahla rakovine krčka maternice, sa pred smrťou vydala za nenapraviteľného kriminálnika. Jack Tweed (22) klesol tak hlboko, že sexuálne zaútočil na tínedžerku!

Polícia zatkla vdovca spolu s kamarátom Ashleym Rubinom v piatok ráno po tom, čo naňho dotknuté dievča podalo trestné oznámenie. Do jeho prenajatého domu zavítala o siedmej hodine tlupa pätnástich policajtov, ktorá dorazila na dvoch dodávkach a piatich policajných autách. Hneď, ako to tam prevrátili hore nohami a zaistili stopy a obvinených mužov odviedli na policajnú stanicu za účelom vypočúvania. Po jeho skončení putovali obaja za mreže.

Podľa výpovede 19-ročnej študentky ju Jack spolu s ďalšími dievčatami po párty v londýnskom nočnom klube pozval k sebe domov. Tam však na ňu čakalo nepríjemné prekvapenie, z ktorého jej zostane desivá spomienka a psychická trauma na celý život - opití hostitelia ju bez milosti v spálni znásilnili.

Jack má opletačky so zákonom už po tretíkrát. Minulý rok v septembri ho odsúdili na 18 mesiacov za fyzické napadnutie len 16-ročného chlapca. Aj vďaka medializácii jeho svadby so zomierajúcou Jade sa však z väzenia dostal skôr. Za mreže sa ale vrátil už o pár dní po tom, ako ovdovel, pretože si svoju agresívnu náladu vyvŕšil na taxikárovi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu