Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trapas v reklame so Surovcovou: Rozdáva si to tam dobytok!

Tanečníčka Ivana Surovcová Zobraziť galériu (2)
Tanečníčka Ivana Surovcová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA/BRATISLAVA – Kuriózne zábery! Tvorcovia reklamy na istý ľadový čaj si na tvorbu spotu prizvali slovenskú sexi tanečníčku Ivanu Surovcovú (22). Tá sa stala tvárou nealkoholického nápoja. Zvodná blondínka však nie je jediná, kto v reklame „žiari.“

Karlovy Vary, Jablonec nad Nisou, Ronov či Ostrava. To je len zlomok miest, v ktorých môžeme vidieť v reklame tancovať Ivanu Surovcovú spolu s početným komparzom. Pointa spotu je v tom, že po vypití ľadového čaju strhne sexi blondínka do tanca nielen svojho partnera, ale aj všetkých ľudí naokolo.

Ako si však môžeme pri detailnejšom prezretí reklamy všimnúť, účinky nealkoholického nápoja zrejme pôsobia aj na zvieratá. Počas toho, ako Ivana a jej tanečník predvádzajú kreácie na lúke, dobytok v pozadí sa zapája tiež. Samec si vyskočí na samičku a sexuálne „hrátky“ štartujú v plnom prúde.

„Ja som ešte tú reklamu ani poriadne nevidela, pretože sa zatiaľ vysiela v Čechách,“ povedala nám Surovcová, keď sme ju v súvislosti s kurióznou situáciou oslovili. „Bola som tomu všetkému otočená chrbtom. Viem, že to režisér nejako riešil, ale nemám tušenie, ako sa nakoniec tvorcovia rozhodli,“ nechala sa ďalej počuť. No ako sa môže sama presvedčiť, vtipnú vsuvku páriacich sa zvieratiek nevystrihli.

VIDEO: Reklama, v ktorej dostane Ivana Surovcová a jej tanečný partner nedostanú do varu iba ľudí, ale aj dobytok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu