Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Frajerka Kanyea Westa: Bikiny jej nestačili, zasvietila očami... Doslova!

Amber Rose Zobraziť galériu (8)
Amber Rose

LAS VEGAS - Vďaka čokoládovému rapperovi si pričuchla k pozornosti paparazzov a teraz sa jej nevie nabažiť. Pre prípad, že by jej (akési zaguľatené) krivky v bikinách nikoho nezaujímali, modelka Amber Rose (26) všetkých zhypnotizovala aspoň elektrizujúco modrým pohľadom!

Niekdajšia striptérka sa so šokujúcim imidžom cez víkend objavila vo vychytenom plážovom klube Tao Beach. Po tom, čo svoj nahý zadok a prsia predvádzala na pobreží Miami, nenechala nič na náhodu a postarala sa o to, aby ju v bikinách ani tentoraz nikto neprehliadol. Do očí si vložila šialené kontaktné šošovky bledomodrej farby, ktoré miestami vyvolávali dojem, že prišla z úplne inej planéty - jej oči totiž doslova svietili.

Amber dorazila v pomerne konzervatívnom outfite v podobe čiernej sukne so zvýšeným pásom a dĺžkou po kolená. Do nej si zastrčila jednoduchý biely top so širšími ramienkami a obula si rovnako biele sandále na vysokom podpätku. Už o niekoľko minút však vrchnú vrstvu šatstva zhodila a svoju opálenú figúru pretŕčala v bielo-čiernych plavkách. Oproti záberom z miamskej pláže však jej stehná pôsobili o niečo hrubšie. Zrejme jej zachutila nielen šoubiznisová atmosféra, ale aj lahôdky, ktoré sa na spoločenských akciách zvyknú podávať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu