Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezdička Miley Cyrus: Nie som dokonalá!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Miley Cyrus, ktorej sa nevyhýbajú najrôznejšie škandály, v piatkovom vysielaní Today Show skonštatovala, že má ďaleko od dokonalosti.

"Nikdy som nechcela byť nevyhnutne známa ako dokonalé dievča... ale ako niekto, kto iných inšpiruje. To chcem viac ako čokoľvek iné. Nechcem tvrdiť, že som dokonalá, pretože mám od toho veľmi ďaleko, tak ako my všetci,“ skonštatovala tínedžerská hviezdička zo seriálu Hannah Montana (2006) Disney Channel. Ako poznamenala, jej chyby sa zdajú horšie, pretože sa dejú pred miliónmi ľudí. Cez všetko sa ale podľa vlastných slov snaží dostať a poučiť sa.

Viac sa snažiť ju vraj núti aj skutočnosť, že malé dievčatá na ňu pozerajú ako na svoju hrdinku. „Myslím, že každý robí chyby, a ak sa ľudia pozrú na seba, keď boli deti, uvedomia si, že urobili veľa vecí ako ja,“ uzavrela. Miley Cyrus, ktorá v novembri oslávi 17. narodeniny, naposledy vyvolala vlnu kritiky, keď počas svojho vystúpenia na udeľovaní 2009 Teen Choice Awards tancovala pri tyči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu