Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tomeček: Frajerka mi chcela dať kopačky

Samo so svojou priateľkou Majkou. Zobraziť galériu (9)
Samo so svojou priateľkou Majkou.

BRATISLAVA - Ach, tá láska! Finalista populárnej šou Slovensko hľadá SuperStar Samo Tomeček (18) to má ťažké.

Odkedy sa prebojoval do finále speváckej súťaže, na svoju priateľku Majku (22) má oveľa menej času ako kedykoľvek predtým. Práve preto dostal nádejný spevák v pondelok na Valentína takmer kopačky! "Našťastie je dnes znova všetko v poriadku," teší sa Samo.

Dlhovlasý rocker sa so svojou o štyri roky staršou priateľkou zoznámil v septembri na bratislavskom kastingu. Samo aj Majka sa vtedy pokúšali presvedčiť porotu o tom, že práve oni sú najlepší adepti na titul prvej slovenskej superstar. Do ďalších kôl napokon postúpil len Samo, ktorý sa neskôr prespieval až do finále. Maja však z kastingu tiež neobišla naprázdno. Medzi atraktívnou študentkou diplomacie a nádejným spevákom preskočila iskra a chvíľu nato sa začala romantická love story.

"Sme spolu už skoro päť mesiacov. Máme sa veľmi radi, ale súťaž nám vzťah dosť komplikuje," priznáva sympatický Bratislavčan. Tomu jeho priateľka v poslednom čase stále viac vyčíta, že spolu trávia málo času. "Viem, že má pravdu, ale príprava na finálové večery mi naozaj zaberá veľa času. Dokonca aj počas dvoch voľných dní, ktoré máme na oddych, cvičím so svojím hlasovým pedagógom," hovorí Samo. Jeho láske sa to po čase, samozrejme, prestalo páčiť.

"Vraví, že som k nej málo tolerantný," prezrádza spevák. Situácia medzi zaľúbencami sa nepríjemne vyhrotila paradoxne v deň zamilovaných - na Valentína. "Bolo to medzi nami doslova na ostrie noža a vyzeralo to všelijako, ale na druhý deň sa dalo, našťastie, všetko opäť do poriadku," teší sa talentovaný spevák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu