Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Playmate Mináriková: Vždy s iným chlapom! Janka, to ich máš toľko?

Mináriková a Zobraziť galériu (4)
Mináriková a "jej" chlapi.

BRATISLAVA – Blond vlasy a silikóny! To je zrejme magnet, ktorý vždy pritiahne mužský pohľad! Dôkazom toho je aj známa playmate Jana Minaríková (27), ktorá sa v spoločnosti vždy objavuje po boku iného chlapa. Loví ona alebo balia oni ju?!

Blonďavá kráska Janka Mináriková, ktorá sa zviditeľnila najmä svojím poprsím a prostorekými výrokmi, si rada vyrazí do spoločnosti. Buď príde na párty v pánskom sprievode alebo si priamo na mieste nejakú spoločnosť opačného pohlavia zabezpečí. 

Zaujímavé na tom je, že málokedy je tá mužská spoločnosť rovnaká. Skrátka, chlapov mení ako na bežiacom páse. S niekoľkými sme ju aj odfotili, no vždy tvrdila, že to nie sú jej partneri. Žeby mala toľko obdivovateľov? Alebo sa snaží uloviť iba toho naj?

Minárikovej chlapi

Zhruba pred mesiacom sa Janka zabávala v spoločnosti neznámeho staršieho silnejšieho pána. Dvojica svojimi okatými prejavmi sympatií vzbudzovala na spoločenskej akcii až náramnú pozornosť. Mnohí preto pri pohľade na nadmieru priateľské gestá špekulovali, či nejde o Jankinu novú lásku.

„Viete čo, nebudem sa k tomu vyjadrovať, je to môj súkromný život,“ zdráhala sa vtedy spočiatku Mináriková. Po chvíli však predsa len niečo prezradila: „Poviem vám len toľko, že je to veľmi dobrý známy z Česka.“ Na snímkach to však vyzeralo úplne inak. Dokonca z párty vtedy odchádzali spolu.

Dva týždne nato sme zasa blondínku objavili v úplne inej spoločnosti. Na istej módnej prehliadke sedela medzi dvoma pánmi. Jedným z nich bol majiteľ istého butiku. S ním ju je možné vídať v spoločnosti častejšie. V tomto prípade si ho však príliš nevšímala. Radšej si  hrkútala s druhým pánom a chcela upútať jeho pozornosť. Ten si však viac ako ju všímal svoju cigaru. Kto vie, či má Janka naozaj toľko obdivovateľov alebo sa len snaží nájsť si, ako sa hovorí, toho pravého.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu