Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sláva je "ničivá guľa," povedala Susan Boyle

Susan Boyle Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle

BRATISLAVA - Škótska speváčka Susan Boyle, ktorá sa stala celosvetovo známou po účinkovaní v šou Britain's Got Talent, považuje svoju náhlu slávu za "ničivú guľu". Rozhovor odvysielajú v stredu ráno v americkej šou Today, jeho prepis však zverejnili už v pondelok. Ide o jej prvé televízne vystúpenie odvtedy, čo nezvíťazila v speváckej súťaži a emocionálne sa zrútila.

"Nápor ako ničivá guľa. Viete, a každý, kto mal takýto nápor, považuje za skutočne ťažké to pochopiť." uviedla Boyle v rozhovore s Meredith Vieira. "Musím tu byť čestná," začala. "Myslím, že som to musela pochopiť, ale pod vedením skvelého tímu, a je veľmi dobrý, som bola schopná vidieť to perspektívne a skutočne obrátiť to trochu správnym smerom," povedala Boyle.

Talentovaná 48-ročná Škótka pracuje na debutovom albume pod vedením Simona Cowella, obávaného porotcu speváckych súťaží Britain's Got Talent a American Idol. "Byť vytiahnutá z tmy je, viete, ako ísť po dlhej ceste," povedala Boyle.

"Neviete, čo sa stane. Neviete, ako sa to skončí. Nechcem, aby sa to skončilo," dodala. Susan Boyle sa po prvý raz objavila na v súťaži v apríli a zaspievala skladbu I Dreamed a Dream z muzikálu Bedári. Jej prvé vystúpenie v šou z nej spravilo celosvetovú hviezdu a na internete si ho ľudia pozreli 275 miliónov ráz.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu