Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jack Nicholson ako bezdomovec: Vyspal sa pod stromom na parkovisku!

Jack Nicholson Zobraziť galériu (8)
Jack Nicholson

ST JEAN CAP FERRAT - Na hollywoodsku hviezdu na dôchodku prišla popoludňajšia únava zrejme v tej najnevhodnejšej chvíli - mimo luxusného hotela či motorového člna. Jack Nicholson (72) si však z toho ťažkú hlavu nerobil a zdriemol si v príjemnom chládku na tráve... Medzi odstavenými autami!

Svetoznámy herec už dlhší čas dovolenkuje na Francúzskej riviére a aj napriek pokročilému veku si užíva všetko, čo k dokonalému relaxu patrí. Ani nevábne pneumatiky, ktoré si stihol vypestovať na kedysi štíhlom drieku, ho totiž neodrádzajú od plávania v mori či vykrúcania mladých tanečníc na parkete. Ako pravý labužník tiež nezabúda na bohatú stravu, dostatok alkoholu a nikotínu - s cigaretou v ruke ho paparazzi dokonca odfotili aj počas šantenia vo vlnách.

Búrlivé prázdniny, na ktoré sa Jack vybral ešte koncom júla, sa pravdepodobne začínajú podpisovať na jeho kondícii a zdravom úsudku. Počas čakania na opravu člna sa totiž uprostred týždňa najskôr nemotorne zvalil pod strom a osviežil sa nápojom v plastovom pohári so slamkou. Keďže oprava si zrejme vyžadovala hodnú chvíľu, vitálny herec si ju skrátil originálnym spôsobom - rovno na parkovisku si urobil siestu a jednoducho zadriemal. K dokonalému imidžu asociála mu chýbala už len plastová fľaša so zvyškom ovocného vína...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu