Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pozrite na krásnu dcéru zostarnutého Jacka Nicholsona!

Jack Nicholson s dcérou Lorraine Zobraziť galériu (10)
Jack Nicholson s dcérou Lorraine (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Pýchou filmového veterána Jacka Nicholsona (74) očividne nie je len závratná kariéra na striebornom plátne, ale aj jeho vlastné ratolesti. Pozrite, v akej spoločnosti trávil tohtoročné sviatky. Od mladučkej dcéry Lorraine (21) by sa najradšej ani neodlepil!

Rozmaznáva si ju! Hoci Jack by svojej ratolesti pokojne mohol byť aj prastarým otcom, rozdiel niekoľkých generácií mu očividne vôbec neprekáža. Namiesto toho, aby oddychoval doma v teple, zobral Lorraine na čerstvý vzduch do vychyteného lyžiarskeho strediska. V Aspene, kde sa to v týchto dňoch doslova hemží celebritami, ju poriadne zásobil darčekmi!

Tá sa teda má! Aj keď sa blondínka americkému hercovi narodila až po päťdesiatke, ľutovať rozhodne nemusí. Jack sa totiž ešte stále snaží držať s vlastnými deťmi krok. Na nákupy si síce vyrazil v nevábnej károvanej šiltovke, ochotne však použil platobnú kartu a všetky škatule v taškách odniesol do auta. Lorraine sa preto rozhodne nemá na čo sťažovať. Pri prominentnom ockovi sa už od malička cíti ako princezná. Veď Jack aj na staré kolená robí, čo jej na očiach vidí – vrátane tlačenky do filmového biznisu!

Či sa blonďavá kráska pretlačila pred kamery vlastným úsilím, je naozaj otázne. Zatiaľ si totiž strihla len nevýznamnú rolu v športovej dráme Soul Surfer. Už čoskoro ju však uvidíme aj v thrilleri s názvom The Cottage. Bohužiaľ, opäť len vo vedľajšej úlohe. Ako sa teda zdá, ocko bude musieť v tomto smere ešte trochu popracovať na tých správnych miestach!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu