Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Tehotná Bernasovská: Ukázala svoje zväčšujúce sa bruško!

Petra Bernasovská s manželom Ľudovítom Jakubove alias Mravcom Zobraziť galériu (2)
Petra Bernasovská s manželom Ľudovítom Jakubove alias Mravcom

BRATISLAVA – Čoskoro im do rodiny pribudne ďalší člen! Moderátorka Petra Bernasovská (38) si spolu s manželom Ľudovítom Jakubove alias Mravcom (44) nedali ujsť nedávnu premiéru filmovej komédie, kde tmavovláska ukázala svoje pekne sa zaobľujúce bruško.

Na nedávnej premiére filmovej komédie sme stretli aj budúcu dvojnásobnú mamičku Petru Bernasovkú, ktorá zaujala prítomných hostí najmä svojím zväčšujúcim sa bruškom. Tmavovláska je už v siedmom mesiaci tehotenstva.

Keďže moderátorka otehotnela vo vyššom veku (38), ktorý môže byť pre ženy rizikový, zisťovali sme, ako sa cíti. Je všetko v poriadku? „Cítim sa skvelo. Zatiaľ žiadne komplikácie neboli,“ priznala pre topky.sk Bernasovská, ktorá po šesťročnej dcérke Johanke privedie na svet opäť dievčatko.

Hoci vraj bolo tehotenstvo plánované, zistili sme, že meno pre svoju druhú dcéru ešte nemá vybraté. „Dohodneme sa s manželom. Ešte neviem. Ale určite to nenecháme na našu dcéru,“ odpovedala nám Petra na otázku, či výber mena budú manželia konzultovať aj so staršou dcérkou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu