Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zatkli policajtov podozrivých v prípade Parker-Broderick

Sarah Jessica Parker a jej manžel Matthew Broderick Zobraziť galériu (7)
Sarah Jessica Parker a jej manžel Matthew Broderick (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zatkli dvoch policajných veliteľov podozrivých z nezákonného vniknutia do domu náhradnej matky dvojičiek Sarah Jessicy Parker a Matthewa Brodericka.

Nie je však jasné, či zatknutie súvisí práve s týmto obvinením. O vzatí do väzby Barryho Carpentera, veliteľa polície v meste Martins Ferry a Chada Dojacka, veliteľa Bridgeportskej polície informovala väznica v obvode Belmont County v americkom štáte Ohio. Obaja muži v máji údajne vnikli do domu náhradnej matky detí hereckej dvojice, keď nebola doma, s cieľom získať informácie, ktoré mali potom predať bulváru.

Žena prominentnému páru porodila dve dievčatká - Marion Lorettu Elwell a Tabithu Hodge 22. júna v Ohiu. Štyridsaťštyriročná Parker a 47-ročný Broderick sa pre pomoc náhradnej matky rozhodli, pretože od narodenia ich šesťročného syna Jamesa Wilkieho Brodericka nedokázali počať ďalšie dieťa.

Parker by mala tento rok spolu so Cynthiou Nixon, Kim Cattrall a Kristin Davis začať nakrúcať druhý film vychádzajúci z úspešného seriálu Sex v meste (1998 - 2004). Za Brodericka sa vydala v roku 1997.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu