Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Harryho Pottera tromfli prasatá!

Daniel Radcliffe ako Harry Potter Zobraziť galériu (4)
Daniel Radcliffe ako Harry Potter

LOS ANGELES - Elitná jednotka morských prasiatok zosadila šiestu filmovú adaptáciu knižnej série o Harrym Potterovi z prvej priečky rebríčka návštevnosti severoamerických kín. Veľmi zvláštna jednotka spoločnosti Walt Disney producenta Jerryho Bruckheimera si na svoje konto pripísala 32,2 milióna amerických dolárov (asi 22,637 milióna eur).

Vo filme, ktorý spája hrané scény s počítačovou 3D animáciou, vynaliezavým hlodavcom svoje hlasy prepožičali Nicolas Cage, Sam Rockwell, Tracy Morgan alebo Penélope Cruz. Minulotýždňová jednotka - Harry Potter a Polovičný princ, klesla na druhú priečku s tržbami vo výške 30 miliónov dolárov (asi 21,09 milióna eur). Šiesta "potterovka" si od premiéry v amerických kinách na svoje konto pripísala 222 miliónov dolárov (asi 156,066 milióna eur), čo je o 14 miliónov viac, ako v roku 2007 po dvanástich dňoch v kinách utŕžil piaty film Harry Potter a Fénixov rád. Na trojke debutuje romantická komédia The Ugly Truth s Katherine Heigl a Gerardom Butlerom v hlavných úlohách a tržbami vo výške 27 miliónov dolárov (asi 18,981 milióna eur). Štvrtá priečka patrí tiež novinke - hororu Sirota, s tržbami 12,8 milióna dolárov (asi 8,998 milióna eur).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu