Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strašidelná Jovovich: Milla, trošku slnka ti neublíži!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (7)
Milla Jovovich

LOS ANGELES – Americkej herečke ukrajinského pôvodu v poslednom čase počasie zrejme veľmi neprialo. Milla Jovovich (33) známa svojou nemalou dávkou sexepílu sa začína podobať na zombie z jej filmov.

Slávne celebrity lietajú po solárnych centrách a sú kvôli zlatavej pokožke ochotné zaplatiť si luxusnú dovolenku v tropických krajinách. Čo však platí pre väčšinu hviezd, to neplatí pre svojskú Millu Jovovich.

Svoju figúru sa rozhodla protagonistka filmov Resident Evil prevetrať v krátkych šortkách a sivom tielku. Vyzerá to tak, že svoju pleť až nezdravo bielej farby teraz postavila do cesty slnečným lúčom prvý krát po veľmi dlhom čase.

Hoci sa o herečke hovorí, že holduje zdravému životnému štýlu, odmieta bufetovú stravu a pravidelne cvičí, pohybu po vonku sa zrejme vyhýba. Alebo, žeby len používala opaľovací krém s nadmerne vysokým faktorom?

Strašidelná Jovovich: Milla, trošku
Zobraziť galériu (7)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu