Streda5. jún 2024, meniny má Laura, zajtra Norbert

Nešťastie: Miss Universe Senášiovú zrazilo auto!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (7)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA – Víťazka súťaže Miss Universe 2007 Lucia Senášiová (25) mala nehodu. Sexi tmavovlásku zrazilo v piatok auto.

Incident s automobilom sa odohral koncom minulého týždňa v Bratislave. Našťastie však nejde o nič vážne, pretože vodič nešiel rýchlo. „Mala som len menšiu nehodu. Po štyroch dňoch ležania doma som už v poriadku,“ povzdychla si Lucia Senášiová.

V súvislosti s jej zdravotným stavom sa pôvodne šírili správy, že je na tom oveľa horšie. Dokonca sa objavili informácie, že má zlomené obidve nohy. To však samotná modelka vyvrátila. „Nie je to tak. Mala som ich len oškreté,“ uviedla pre topky.sk.

O bližších detailoch autonehody však už Miss Universe 2007 odmietla hovoriť. „Nechcem to rozmazávať cez médiá. Nehnevajte sa,“ zareagovala Senášiová, keď sme chceli vedieť o kolízii viac. Na sociálnej sieti Facebook sa však posťažovala svojím kamarátom. „Vodiči áut by sa mali lepšie pozerať a hlavne neutekať z miesta činu,“ napísala Lucia.

To, či celý incident nahlásila na polícii, zostáva nejasné. Rovnako tak aj informácie o aute a vodičovi, ktorý nehodu spôsobil. Na otázky tohto typu totiž Senášiová odmietla odpovedať. Objavili sa však špekulácie, že nehodu spôsobil človek z jej blízkeho okolia. To sa však nepotvrdilo.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu