Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Furlong z Terminátora 2 sa rozvádza

Edward Furlong vo filme Terminátor 2: Deň zúčtovania.
Edward Furlong vo filme Terminátor 2: Deň zúčtovania.

LOS ANGELES - Americký herec Edward Furlong, známy z filmov Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) alebo Kult hákového kríža (1998), sa po troch rokoch manželstva rozvádza s herečkou Rachael Bella.

Ako na svojej internetovej stránke informoval magazín People, vyplýva to zo žiadosti o rozvod, ktorú na losangeleský súd podala 25-ročná Bella. Ako dôvod v žiadosti podanej 6. júla uviedla "neprekonateľné rozdiely" a požaduje spoločné opatrovníctvo ich syna Ethana Pagea Furlonga, ktorý sa narodil v septembri 2006.

Tridsaťjedenročný Furlong spoznal Bellu počas nakrúcania nezávislej akčnej snímky Jimmy and Judy (2006). Vzali sa v apríli 2006. Okrem spomínaného filmu s Furlongom sa Bella objavila napríklad v horore Kruh (2002). Epizódne postavy stvárnila v seriáloch ako Buffy, premožiteľka upírov (1997), Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (1999) alebo Tru Calling (2003).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu