Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Problémy tehotnej Belohorcovej: Náhle „zdrhla“ do cudziny!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (15)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA – Ako sme vás už včera informovali, Zuzana Belohorcová (33) je tehotná. Lenže druhý stav jej spustil silnú alergiu, pre ktorú musela dokonca zájsť do nemocnice. Podľa našich informácií sa Zuzana už lieči mimo Českej republiky.

Otehotnela a začala smrkať! Šťastnú správu o tehotenstve Zuzane Belohorcovej trochu prekazila alergia, ktorá jej práve teraz zosilnela. Dokonca až tak, že ju museli odviezť do nemocnice! „Alergia mi spôsobuje problémy s dýchaním. V sobotu som sa začala dusiť, tak ma Vlastík odviezol na pohotovosť, kde mi pichli injekciu,“ prezradila Zuzana českému serveru Super.cz.

Pri tehotných ženách sú choroby poriadnou prekážkou. Budúce mamičky totiž nemôžu užívať antibiotiká a veľa ďalších liekov. Zuzana si preto zrejme povedala, že problémy s dýchaním najlepšie vyrieši more. Podľa našich informácií totiž odišla z Čiech a namierila si to priamo do Grécka – so svojimi aj partnerovými rodičmi. Vlastimil Hájek vraj pre pracovné povinnosti zostal v Prahe. No odlieta za Zuzanou v nedeľu. Dúfajme, že jej alergia sa po návrate z týždňového pobytu domov opäť nezhorší.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu