Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Playmate Mináriková: Takto laškovala s pupkáčom!

Jana Minaríková v spoločnosti neznámeho pána Zobraziť galériu (9)
Jana Minaríková v spoločnosti neznámeho pána (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Konečne zadaná?! Blonďavý magnet na mužov Janka Mináriková (27) si po čase opäť vyrazila do spoločnosti. A hneď k sebe pritiahla pánsku spoločnosť. Zamilované pohľady a dotyky si vyslúžila od chlapa ako hora!

Nespútaná veselosť a správanie naznačujúce viac než kamarátsky vzťah! Presne tak sa topkám v strede týždňa podarilo nachytať samozvanú umelkyňu Janku Minárikovú a neznámeho staršieho pána. Dvojica svojimi okatými prejavmi sympatií vzbudzovala na spoločenskej akcii až náramnú pozornosť.

Mnohí preto pri pohľade na nadmieru priateľské gestá špekulovali, či nejde o Jankinu novú lásku. V rovine dohadov sme nechceli ostať ani my a preto sme sa na spomínaného muža opýtali samotnej playmate. „Viete čo, nebudem sa k tomu vyjadrovať, je to môj súkromný život,“ zdráhala sa spočiatku Mináriková.

Zahmlievanie ju po chvíli prešlo. „Poviem vám len toľko, že je to veľmi dobrý známy z Česka,“ prezradila topkám. Na snímkach to však nevyzerá, že by sa takto správali, keby boli iba priatelia. Dokonca z párty odchádzali spolu. Rozhodne nás preto do budúcna neprekvapí, ak by sa blondínkin „známy“ objavil po jej boku v pozícii nového partnera.

 

Pozrite sa, ako dvojica laškovala. Fotografie nájdete v našej GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu