Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pravda o Jacksonovej sexualite: Bol gay s pedofilnými chúťkami?!

Michael Jackson v obkľúčení detí. Zobraziť galériu (14)
Michael Jackson v obkľúčení detí.

LOS ANGELES - Vášnivý milenec, homosexuál, milovník detí! To všetko sa aj napriek smrti Michaela Jacksona (†50) ešte stále skloňuje s jeho menom. Zosnulý Kráľ popu na verejnosti pôsobil ako muž mnohých tvárí a jeho intímny život poznačil slušný počet škandálov. Čo sa však skutočne skrývalo pod fasádou vyrobenou plastickými operáciami?

Koľko ľudí, toľko chutí! Po nedávnej smrti Kráľa popu sa na internete objavilo hneď niekoľko teórií o jeho sexuálnej orientácii. Exkluzívne svedectvo priniesol J. Randy Taraborrelli, ktorý sa s Michaelom po prvý raz stretol ešte ako chlapec a 40 rokov bol jeho dôverníkom.

Ten tvrdí, že Michaela priťahovali ženy. Podľa neho môže byť dôkazom manželstvo s dcérou legendárneho Elvisa Presleyho  - Lisou Marie. So zaľúbeným párikom sa otvorene zhováral a myslí si, že ich zväzok v žiadnom prípade nepatril medzi pretvárky. Lisa sa mu dokonca pochválila tým, že spevák za dverami spálne dokáže hotové zázraky a v posteli je "veľmi sexi". 

Kontroverzný pohľad na chúlostivú tému Jacksonovej sexuálnej orientácie však poskytol životopisec Ian Halperin. Ten nebohého speváka ani trochu nešetril a rovno ho označil za gaya. Podľa jeho zistení sa Michael so stopercentnou istotou zaplietol s dvoma homosexuálnymi milencami - s hollywoodskym čašníkom a s nádejným hercom. Halperin sa na stránkach denníka Daily Mail oháňal dôkazmi, fotografiami, no predovšetkým svedeckými výpoveďami: "Iní svedkovia prehovorili o skupine mladých mužov, ktorí navštevovali Michaelov dom v ktorýchkoľvek hodinách aj na sklonku jeho života. Niektorí uňho aj prenocovali."

Michealov život však ovládala aj mnohými nepochopená obrovská láska k deťom, ktorá sa pre neho nakoniec stala takpovediac osudnou. Kráľ popu svojich malých kamarátov nechával prespávať na svojom ranči Neverland, kde bola súkromná ZOO a veľký kolotoč. A to až do doby, kým sa neobjavili obvinenia z dotýkania genitálií chlapcov, či dokonca z orálneho sexu. Hoci bol spevák vo všetkých prípadoch zbavený viny, kontroverzné kauzy sa kruto podpísali na jeho kariére a odštartovali postupné chradnutie finančného impéria.

Nech už talentovaného speváka a tanečníka priťahovalo akékoľvek pohlavie, podľa viacerých zostal vo svojom srdci navždy chlapcom, ktorý sa najlepšie cítil medzi deťmi. Posadnutosť potomstvom mu však rozbila manželstvo so ženou, ktorú bol vraj schopný úprimne milovať. Vďaka tejto úchylke prišiel o mnohých fanúšikov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu