Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Podvyživený, bez vlasov a dotlčený - Jackson ako mŕtvola už pred smrťou!

Michael Jackson Zobraziť galériu (9)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Hoci bol hudobný idol Michael Jackson (†50) predurčený na rozprávkový život, jeho telo sa pred smrťou nachádzalo v poľutovaniahodnom zdravotnom stave. Desivú skutočnosť odhalili výsledky pitvy, z ktorých doslova naskakujú zimomriavky!

Patológovia zostali šokovaní už pri vonkajšej obhliadke telesných pozostatkov Kráľa popu. Michael bol totiž odstrašujúco vyziabnutý a pri výške 178 centimetrov vážil sotva 51 kilogramov. Šíriace sa klebety o jeho anorexii a o tom, že prijímal len jednu porciu jedla za deň, potvrdil aj rozbor žalúdka - ten bol totiž úplne prázdny a obsahoval len čiastočne natrávené tabletky, na ktorých bol spevák závislý.

Najväčšou výzvou pre lekárov bolo zaručene skúmanie Michaelovej kože predovšetkým v oblasti hlavy. Hudobná legenda bola vraj úplne plešatá a na lebke mala len zopár chumáčov jemných vláskov, ktoré zakrývala čierna parochňa. Množstvo jaziev po celom tele nasvedčuje tomu, že Michael podstúpil minimálne trinásť plastických operácií. Jeho boky, stehná a ramená boli navyše poznačené početnými vpichmi po injekciách proti bolesti, ktoré celé roky užíval až trikrát do dňa.

Počas tvrdého boja o záchranu spevákovho života dostal poriadne zabrať aj jeho hrudník. Pri resuscitácii záchranári Michaelovi zlomili niekoľko rebier a priamo do srdca mu vpichli štyri injekcie s adrenalínom. Pitva takisto preukázala viaceré škrabance neznámeho pôvodu na kolenách a predkoleniach. Na chrbte sa našli rezné rany, ktoré pravdepodobne spôsobil nedávny pád.

K mrazivým výsledkom pitvy sa pre denník The Sun vyjadril zatiaľ vyjadril len jeden z priateľov, ktorý potvrdil, že Michael sa na sklonku života doslova trýznil: "Michaelova rodina a fanúšikovia budú zhrození, keď si uvedomia, v akom strašnom stave sa nachádzal. Jeho doktori a prisluhovači sa len prizerali, ako sa ničil. Za toto niekto zaplatí."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu