Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Plastiky Michaela Jacksona: Nebolo ich málo!

Michael Jackson Zobraziť galériu (4)
Michael Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Priekopník sveta popovej hudby vynikal nielen v speve a tanci. Do povedomia ľudí sa dostal aj nespočetnými chirurgickými zákrokmi, ktorými si upravoval svoj vzhľad.

Jednu z vážnejších operácií musel spevák podstúpiť v roku 1984, keď utrpel zranenie tváre počas natáčania reklamy. Odvtedy však poputoval pod skalpel ešte minimálne päťdesiatkrát. Túto informáciu prezradil doktor Wallace Goodstein, ktorého kolegovia Jacksona operovali.

Sám veľký spevák však priznal iba dve operácie nosa. Išlo vraj o zlepšenie priechodnosti dýchacích ciest, takzvanú plastiku nosovej prepážky. Pri pohľade na jeho tvár však bolo jasné, že estetické centrum navštívil mnohokrát.

Dôvodom Jackovej zmeny farby pokožky bola vraj choroba spôsobujúca úbytok pigmentu. Tá sa u neho začala prejavovať v polovici osemdesiatych rokov. O svojich problémoch s vyblednutou kožou po prvý krát porozprával až v televíznej šou Oprah: „Vyrovnávam sa s tým tak, že používam make-up.“

Názory na zmenu farby sa rôznia. Odborníci zastávajú názor, že spomínané ochorenie nemohlo spôsobiť stratu pigmentu v takomto rozsahu. Skôr sa prikláňajú k myšlienke, že vybielenie pokožky spôsobili početné plastické operácie. Objavili sa dokonca tvrdenia o Jacksonovej zámernej zmene, nakoľko nadobudol presvedčenie, že ako beloch dosiahne ešte väčší úspech.

Začiatkom deväťdesiatych rokov bolo už ťažké vidieť hviezdu bez rúšky cez ústa, zrejme kvôli problémom s pľúcami. Napriek všetkým diagnózam, ktoré ťažili hudobníkov život v posledných rokoch, ho zabila tá, o ktorej sa vôbec nehovorilo. Slabé srdce.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu