Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bednárik skončil, nastupuje kat Habera: Tešte sa na „perly“!

Pavol Habera Zobraziť galériu (7)
Pavol Habera

BRATISLAVA – Čo majú spoločné Jozef Benárik (61) a Pavol Habera (47)? Obaja sú „profesionálni“ porotcovia a obaja sú známi svojimi neštandardnými výrokmi. Kým Bednárik zväčša našiel na tanečníkoch niečo pozitívne, Habera je pre spevákov obávaným katom. Čo si od neho vypočujú účastníci Česko Slovenskej SuperStar?

Pavol Habera neváhal a stal sa porotcom aj prvej Česko Slovenskej SuperStar. Kastingy už začali a s nimi zrejme aj zaujímavé výroky porotcu – kata. V predchádzajúcich troch sériách Slovensko hľadá SuperStar súťažiacich absolútne nešetril.

Spevákove tohtoročné výroky na adresu mladých Čechov a Slovákov si budeme môcť vypočuť až v septembri. Možno sa však niektoré perly zopakujú. V jednej sérii si totiž isté dievča vypočulo, že spieva falošne ako divá sviňa. V ďalšom pokračovaní to Martin Konrád pre zmenu dotiahol až na stádo divých svíň.

 

Najväčšie perly Paľa Haberu:

„To bolo utrpenie mladej mníšky!“

„Ty nevlastníš hlas, ale biologickú zbraň!“

„Potrebujeme SuperStar, ktorá je myslením väčšia sviňa ako ty.“

„Ty spievaš falošne ako divá sviňa.“

„Toto bola najhoršia katastrofa všetkých sérií SuperStar. Bolo to falošné ako stádo divých svíň.“



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu