Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

a VIDEO Tajná párty po Let´s Dance bez Mokrého: Vykašľali sa na neho!

Pyco bujaro tancoval s Katarínou Štumpfovou (v strede) a Flašík krepčil na stole (vľavo hore). Zobraziť galériu (12)
Pyco bujaro tancoval s Katarínou Štumpfovou (v strede) a Flašík krepčil na stole (vľavo hore).

BRATISLAVA – Oslavovali kráľa bez kráľa! Moderátor a herec Juraj Mokrý (32) včera zvíťazil v tanečnej šou Let´s Dance 3. Po dvoch sériách sa tak stal historicky prvým mužom, ktorý získal titul kráľa tanečného parketu. Jeho úspech však ostatní súťažiaci zapili na utajovanej afterpárty bez neho! Topky.sk prinášajú exkluzívne zábery a video zo žúru, na ktorom sa celebrity a tanečníci zabávali až do svitania!

Humorista Juraj Mokrý sa stal najlepším tanečníkom a zo šou si odniesol titul kráľa tanečného parketu. So svojou partnerkou Katrínou Štumpfovou tak vo finále porazili herečku Petru Polnišovú s Tomášom Surovcom. Po vyhlásení výsledkov nasledovala oficiálna afterpárty v priestoroch PKO, kde sa väčšina pozvaných hostí zdržala len krátko. Tajne sa totiž vyparili na privátny žúr do centra Bratislavy, kam sa dostali iba vyvolení. Zaujímavé však je, že sa ho nezúčastnil čerstvý víťaz Juraj Mokrý.

Topky.sk zisťovali dôvod jeho neprítomnosti. Chceli sme vedieť, či sa na neho ostatní vykašľali a zámerne ho nepozvali na párty, alebo odignoroval bujarú zábavu samotný humorista. Moderátor nám však nezdvíhal telefón. No v markizáckej rannej relácii prezradil, že mu ostatní jednoducho zdrhli. „Oni niekde zdúchli. Ja som sa ocitol sám v šatni, kde behali už iba technici. Tak som sa prezliekol a išiel hore. (pozn. red. - oficiálna afterpárty sa konala v priestoroch PKO). Tam už nikto nebol. Tak som potom s Dianou išiel domov,“ prezradil príčinu svojej neúčasti bývalý rosničiak. Ako však dodal, oslavy nechal predovšetkým na tanečnú partnerku Katarínu.

Pozrite si zábery z oslavy v našej GALÉRII!

Už zajtra sa dozviete, ktorá celebrita sa najviac na večierku odviazala. Kto odchádzal v podguráženom stave? Čítajte v utorok www.topky.sk!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na tajnej párty, ktorá sa konala v historickom centre Bratisalavy.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu