Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Jennifer Aniston: V dráždivých šatách loví nového chlapa... S humorom!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Nie je to žiadna suchárka! Hollywoodska kráska Jennifer Aniston (40) už pravdepodobne stráca nádej na opätovné zblíženie s bývalým manželom Bradom Pittom (45) - v odvážnom outfite vtipkovala ostošesť a verejne si vypýtala novú známosť!

Šarmantná štyridsiatnička sa po čase stala stredobodom pozornosti, keď si cez víkend prebrala výnimočnú cenu Crystal Award. Ocenenie za zásluhy v oblasti presadzovania žien vo filme a zábavnom priemysle si prevzala v sexi minišatách s kovovým leskom značky Prada, ktoré nezahaľovali zbytočne veľa. Pohľady priťahoval nielen Jenniferin božský výstrih, ale aj dlhé štíhle nôžky.

Herecká hviezda vo svojej reči na pódiu nešetrila vtipom a posťažovala sa, že v posledných rokoch sa jej šťastie v súkromí prekvapivo odráža aj v práci pred kamerami: "Snažím sa byť opatrnejšia pri výbere názvov filmov, v ktorých hrám. Je to zábavné - pred pár rokmi som si všimla, že existuje zvláštna paralela medzi mojimi snímkami a životom mimo strieborného plátna."

Jennifer prítomných hostí nenechala v napätí a svoju myšlienku ďalej rozvinula. Na začiatku jej pozorovania bola snímka s názvom Poctivé dievča, ktorou sa prepracovala k romantickej komédii Klebetí sa... Po nej nasledovala dráma Vykoľajení (vo výstižnejšom českom preklade Hra s nevěrou) - tá vyvrcholila filmom Rozchod! Na záver sa zhostila hlavnej úlohy ešte v ďalšej komédii s názvom Zbožňujem prachy!, ktorá jej vraj sadla na chlp presne.

Zlatým klincom zábavného rozprávania sexi plavovlásky sa však stala nečakaná výzva na novú spoluprácu, ktorá by jej mohla priniesť potenciálneho partnera: "Takže ak má niekto film nazvaný Večná láska s dospelým ustáleným mužom, bolo by to skvelé! Sedím pri stole číslo šesť a moji agenti sú pri dvanástke." Veríme, že ak dovtedy podobný scenár neexistoval, po tejto odvážnej výzve sa ponuky dodnes neprestávajú sypať...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu