Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Prefíkaná Dara Rolins: Vo vzťahu s Matějom si necháva zadné dvierka!

Matěj Homola a Dara Rolins Zobraziť galériu (9)
Matěj Homola a Dara Rolins

PRAHA – Dara Rolins (36) si opäť užíva kompletnú rodinku. Hoci krízu s Matějom Homolom (35) už zažehnali, v otázke investovania peňazí do spoločnej nehnuteľnosti je speváčka obozretná.

„Vysvetľovať, čo presne z tých milión súčiastok, ktoré držia pohromade vzťah, sa pokazilo, je náročné aj pre mňa. Sama presne neviem, kedy a kde sa stala chyba,“ povedala nám Dara k nedávnej kríze s Matějom Homolom. Našťastie je teraz všetko v poriadku.

Zaujímavé však je, že nové bývanie rieši každý po svojom. Dara a Matěj totiž momentálne zdieľajú jednu domácnosť v chate na Vyžlovke, ktorá mala byť len prechodným riešením. Kam sa však rodinka odsťahuje, zatiaľ vôbec nie je jasné. „V tomto smere ideme každý po vlastnej osi. Nie sme manželia, preto kroky, ktoré v tomto smere podnikáme, sú iné než bežné. Nechceme si skomplikovať život viac, než je nutné a raz riešiť, kto je komu čo dlžný,“ prezradila nám speváčka.

A tak si Matěj ide stavať nový dom na svojom pozemku a Dara bude rekonštruovať stavbu, ktorú kúpila minulý rok. „Sťahovanie sa do nového bude aktuálne najskôr o rok,“ myslí si Rolins. Dovtedy sa snáď s Matějom dohodnú, ktoré hniezdočko bude pre nich to pravé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu