Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Megatrapas: Pretŕčala sa s nahými prsiami a ani o tom nevedela!

Kirsty Gallacher Zobraziť galériu (14)
Kirsty Gallacher

LONDÝN - O tom, že chodiť do spoločnosti bez podprsenky sa nevypláca, sa v utorok večer na vlastnej koži presvedčila škótska moderátorka Kirsty Gallacher (33). Čierne šaty síce pôsobili decentne, no, bohužiaľ, nie dlho - blesky fotoaparátov jej totiž úplne obnažili prsia!

Megatrapas: Pretŕčala sa s
Zobraziť galériu (14)
Kirsty sa stala obeťou obrovského faux-pas na tohtoročnom udeľovaní cien Žena roka pod záštitou magazínu Glamour. Široký úsmev, ktorý v utorok večer predvádzala medzi ostatnými zástupkyňami nežného pohlavia, jej nasledujúce ráno zaručene zamrzol po vzhliadnutí záberov v tlači. Jej krátke čierne šaty síce zakrývali všetky intímne partie, no blesky fotoaparátov z nich urobili priehľadnú pavučinu, spod ktorej vykúkalo obnažené poprsie.
Megatrapas: Pretŕčala sa s
Zobraziť galériu (14)
Hoci módny prešľap televíznej hviezdy pútal značnú pozornosť, ani zďaleka nezatienil hviezdu večera Kylie Minogue. Tá dorazila takisto v čiernych minišatách, ozdobila ich však šálom s tigrovaným vzorom a zlatými doplnkami. Sexi speváčka s božským hlasom si odniesla hneď dve ocenenia - momentálne sa pýši titulom Žena roka a Podnikateľka roka.
Megatrapas: Pretŕčala sa s
Zobraziť galériu (14)
Naprázdno neobišla ani ďalšia spevácka hviezda a mladá rebelka Katy Perry. Tá na odovzdávanie cien zvolila saténové minišaty modrej farby s netradičnou mašľou, zvyšok však zladila už do červena - rúž, náušnice, remienkové sandále so závratným podpätkom, či kabelku v tvare pier. V spomínaný večer sa tešila z ocenenia Nováčik roka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu