Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pobláznená Kylie Minogue: Ukazuje vyzlečeného frajera

Kylie Minogue Zobraziť galériu (11)
Kylie Minogue

LOS ANGELES - Na amerických celebritách je najzaujímavejšou vlastnosťou schopnosť znova sa bezhranične zamilovať. Čo sa však deje so speváčkou Kylie Minogue (40), už hraničí s úchylkou. Novým partnerom sa musí pochváliť proste úplne každému.

Cestu na prezentáciu svojej lásky zvolila celkom prefíkane. Vyšportovaného priateľa Andresa Velencosa Seguru hrdo ukazuje prostredníctvom novej pánskej vône Inverse. Parfum určený výhradne pre drsnejšie pohlavie samozrejme stále spadá pod značku Kylie Minogue.

Či si túto voňavku okrem speváčkiných známych kúpi ešte aj niekto iný, ostane veľkým prekvapením.

Speváčka sa nesnaží skryť nadšenie zo svojho nového objavu už v samotnej reklame. V súkromí je to s ňou vraj o poznanie horšie. O desať rokov mladšieho španielskeho modela sa chystá v najbližších dňoch predstaviť svojím rodičom.

Samotná hviezda zhrnula svoje momentálne rozpoloženie veľmi výstižne. Blízkym priateľom povedala, že je „šťastná ako nikdy.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu