Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mel C porodila dcérku Scarlet

Melanie Chinsholm- Mel C Zobraziť galériu (4)
Melanie Chinsholm- Mel C

LONDÝN - Britská speváčka Melanie Chisholm v nedeľu popoludní priviedla na svet svoje prvé dieťa - dcérku. Mel C, známa najmä ako členka dievčenskej skupiny Spice Girls, o tom informovala prostredníctvom svojej oficiálnej stránky www.melaniec.net.

Scarlet Starr, ktorej otcom je speváčkin partner Thomas Starr, prišla na svet o 16:10 v nedeľu 22. februára. Pri narodení vážila 3,71 kilogramu. Matka aj dcéra sa majú dobre, uvádza ďalej www.melaniec.net. Keď v auguste 2008 speváčka oznámila, že čaká potomka, povedala, že si potrebuje vziať voľno, aby sa stala mamou, no už čoskoro sa vráti s piatym albumom.

Tridsaťpäťročná Chisholm sa stala matkou ako posledná zo Spice Girls - Mel B má dve dcéry, Victoria Beckham troch synov, Geri Halliwell dcéru a Emma Bunton syna. Mel C je však nepochybne najúspešnejšou speváčkou z pätice. Na svojom konte má štyri albumy a v roku 2000 vydala dve piesne, ktoré sa stali jednotkami v rebríčkoch singlov - I Turn To You a Never Be The Same Again.

Vďaka duetu s Bryanom Adamsom (When You're Gone) a dvom zostavám Spice Girls (s Geri Halliwell a bez nej), je jedinou speváčkou, ktorá sa dostala na prvú priečku rebríčka singlov ako členka päťčlennej a štvorčlennej skupiny, dua i ako sólová speváčka. Informácie zverejnil spravodajský portál news.bbc.co.uk.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu