Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kovár ostal na ulici! A priznáva: Trpel som!

František Kovár Zobraziť galériu (8)
František Kovár

BRATISLAVA – Osud si nevyberá! Seriálová kariéra hereckej špičky Františka Kovára (62) naberá riadne obrátky. Ako je možné, že sa zo známeho umelca stal človek bez strechy nad hlavou?

Miesto šťastného života zármutok a boj o život! Aj tým všetkým si museli prejsť uznávaní herci František Kovár a Soňa Valentová. Tí totiž práve v dnešnej časti jojkárskeho seriálu Ako som prežil stvárnili manželskú dvojicu, z ktorých ich vlastný syn súhrou okolností spraví bezdomovcov.

„Príbeh ma zaujal, svojím spôsobom som trpel s hlavným predstaviteľom,“ priznal sa topkám Kovár. Ten si zahral po boku Sone Valentovej. „Hlavný námet dodáva život a aj preto som veľmi rada zobrala túto postavu,“ prezradila nám matka známej speváčky Kataríny Hasprovej.

„Najťažšie pre mňa boli emotívne situácie, keď som napríklad mal zahrať srdcový záchvat, či nezhody s manželkou,“ netajil náročnosť postavy obľúbený herec. „Pre mňa to boli pocity bezdomovca,“ dozvedeli sme sa od Valentovej.

Ako by túto situáciu riešila, ak by jej čelila ona? „Možno by som nezašla tak ďaleko, no človek nikdy nevie, pokiaľ sa do takejto situácie nedostane,“ nechala sa počuť herečka. „Ja by som sa určite snažil o to, aby tá rodina ostala pokope,“ doplnil ju Kovár.

 

Pozrite si FOTOGRAFIE z nakrúcania.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu