Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kto povedal, že otec dieťaťa, ktoré si chce osvojiť Madonna, je proti adopcii!?

Madonna
Madonna (Zdroj: SITA)

MALAWI - Údajný biologický otec afrického dievčatka, ktoré si chce adoptovať americká speváčka Madonna, sa chce o svoju dcéru postarať sám. James Kambewa však štvorročnú Chifundo 'Mercy' James nikdy nevidel. "Chcem sa o ňu postarať, dokážem sa postarať o svoje dieťa," povedal pre televíziu CBS.

"Mercy je Malawijčanka, takže ju musím vychovať ako Malawijčanku podľa našej kultúry," vyjadril sa. Priznal však, že ju videl iba "v novinách a televízii, nie tvárou v tvár". Madonnina hovorkyňa Liz Rosenberg uviedla v e-maili, že nevie, či je Kambewa otcom dieťaťa, ktoré žije v sirotinci. "Viem len to, že Mercy bola v sirotinci od narodenia," napísala Rosenberg.

Informácie o tom, že Madonna si chce z Malawi adoptovať druhé dieťa, sa objavili v marci. Najvyšší súd v Malawi zamietol jej žiadosť 3. apríla s odôvodnením, že opačný postup by mohol viesť k obchodovaniu s deťmi. Súd však v pondelok 20. apríla oznámil, že speváčkin prípad opäť prerokuje.

Kráľovná popu v súčasnosti vychováva dvanásťročnú dcéru Lourdes, osemročného Rocca a trojročného malawijského chlapca Davida Bandu, ktorý prišiel na svet v septembri 2005, no už týždeň po narodení mu matka zomrela na aids. Madonna získala v októbri 2006 jeho dočasné opatrovníctvo. Po 18 mesiacoch od začiatku procesu chlapcovho osvojenia odporučil jeho plnú adopciu sociálny pracovník, ktorý navštívil hviezdu v jej londýnskom dome. Koncom mája minulého roka tak súd v Malawi Madonne adopciu tohto afrického chlapčeka povolil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu