Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Koniec dohadom: Táto žena rozbila Gibsonovi manželstvo!

Mel Gibson a Oksana Grigorieva Zobraziť galériu (7)
Mel Gibson a Oksana Grigorieva

LOS ANGELES - Slávny herec sa po prvý raz ukázal po boku ženy zodpovednej za ukončenie jeho manželstva. Nie je to však mladá ruská speváčka Oksana Pochepa a už vôbec nie vydatá klaviristka Oksana Kolesnikova.

Meno tejto tmavovlasej krásky je Oksana Grigorieva. Gibson sa rozhodol vyložiť karty na stôl a urobiť v chaose, ktorý začal menom Oksana, konečne poriadok. K tomuto kroku sa odhodlal približne dva týždne po tom, čo hercova manželka Robyn podala žiadosť o rozvod.

Melova nová známosť má tridsaťdeväť rokov a je bývalou manželkou Timotiho Daltona, s ktorým má syna Alexandra. Obaja aktéri čerstvého vzťahu majú teda za sebou už jedno skrachované manželstvo. Hovorí sa však, že by Oksana mohla byť tehotná. Práve to môže byť dôvodom jej oficiálneho predstavenia verejnosti.  

Svedok, ktorý videl nový párik prichádzať na americkú premiéru filmu X-men Origins: Wolverine, povedal: „Prišli tak ticho, ako len vedeli a snažili sa byť dosť nenápadní. Evidentne nechceli priťahovať veľkú pozornosť, hoci Mel vyzeral byť so svojou partnerkou veľmi spokojný.“

Zaujímavé je ale aj priznanie sexi hudobníčky Oksany Pochepy, ktorá sa k vzťahu s hereckou legendou jednoznačne hlásila. Ktovie, možno jej išlo len o pár minút slávy a vyvolanie poriadneho rozruchu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu