Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Eurovízia - Mikulčíkova tvrdohlavá priateľka Farkašová: Aj tak idem do Ruska!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (3)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA – Cestu si bude hradiť zo svojho! Herečka a priateľka muzikálového speváka Kamila Mikulčíka (29) - Kristína Farkašová (26), sa po dlhšom váhaní konečne rozhodla! Do Moskvy predsa len pocestuje. A to aj napriek tomu, že si to celé zacvaká sama!

Víťazi národného kola Eurovision song contest Nela Pocisková a Kamil Mikulčík už o pár dní pocestujú na finále do Ruska. Otázna však dlho bola účasť ďalších členov štábu. Medzi nich patrí aj Kamilova priateľka Kristína, ktorá sa účastníkom starala o vizáž.

„Včera som sa definitívne rozhodla, že nakoniec idem. Ale až o týždeň neskôr ako Kamil,“ priznala herečka, ktorá odcestuje na vlastné náklady. Dôvod je jednoduchý. Nepodarilo sa zohnať žiadnych sponzorov, ktorí by nielen jej, ale aj ostatným členom tímu zafinancovali tento drahý výlet. „Nezohnali sme nikoho. Na Slovensku proste nie je nikto, kto by podporil reprezentantov cestujúcich na medzinárodnú súťaž,“ smutne skonštatovala Farkašová, ktorá práve kvôli nedostatku financií nemala odletieť do Moskvy.

Populárnej speváckej šou Eurovízia sa po vyše desiatich rokoch zúčastnia aj slovenskí speváci - Nela Pocisková a Kamil Mikulčík s duetom Leť tmou. Tú 14. mája zaspievajú v semifinálovom kole Eurovision Song Contest 2009 v Moskve ako ôsmi v poradí. Pieseň v anglickej verzii si môžete exkluzívne vypočuť práve dnes o 11:00 na topkách.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu