Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mikulčíková frajerka Farkašová o Eurovízii: Nemáme na ňu peniaze!

Kamil Mikulčík a Kristína Farkašová Zobraziť galériu (7)
Kamil Mikulčík a Kristína Farkašová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Zháňajú sponzora! Víťazi národného kola speváckej šou Eurovízia Kamil Mikulčík (29) a Nela Pocisková (18) už čoskoro poletia na finále do Ruska. Sprevádzať ich bude okrem štábu aj Kamilova priateľka - herečka Kristína Farkašová (26). Tá pre topky.sk prezradila, že na Eurovíziu peniaze nemajú.

Populárna spevácka šou Eurovízia, ktorej sa zúčastnia po vyše desiatich rokoch aj slovenskí speváci - Nela Pocisková a Kamil Mikulčík s duetom Leť tmou, im narobila aj poriadne problémy. Topky.sk sa od Kamilovej priateľky a známej muzikálovej herečky Kristíny Farkašovej, ktorá s nimi pocestuje do Ruska, dozvedeli, že ich ešte čaká veľa roboty.

„Nemáme pripravené vôbec nič. Momentálne sme vo fáze zháňania sponzorov, nakoľko je táto luxusná dvojtýždňová dovolenka v Moskve finančne náročná,“ netajila sympatická ryšavka a dodala: „Navyše, počas tohto obdobia našej neprítomnosti na Slovensku človeku utekajú kšefty a práca.“

Celá vypráva má tak ešte necelý mesiac na všetky možné prípravy. Kamil Mikulčík a Nela Pocisková zaspievajú 14. mája v semifinálovom kole Eurovision Song Contest 2009 v Moskve ako ôsmi v poradí. Potom môžeme našim spevákom už len držať palce, aby sa ich pesnička zapáčila aj ostatným Európanom.

Sledujte TOPKY TV: Kristína Farkašová o Eurovízii a novej práci.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu