Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kto povedal, že Aerosmith neodškodní fanúšikov?

Steve Tyler, Aerosmith
Steve Tyler, Aerosmith

LOS ANGELES - Americká rocková skupina Aerosmith vyšla v ústrety fanúšikom, ktorí prišli o nemalé finančné prostriedky po tom, čo kapela v roku 2007 zrušila vypredaný koncert na havajskom ostrove Maui.

Steven Tyler a spol. vtedy uprednostnili lukratívnejšiu ponuku zahrať v Chicagu a súkromne pre dílerov z Toyoty na ďalšom havajskom ostrove Oahu. Mnohí z 8300 držiteľov lístkov vycestovali do stredu Pacifiku len pre Aerosmith, čím im vznikli cestovné náklady v celkovej výške minimálne 500-tisíc až 3 milióny amerických dolárov.

"Každý, kto si kúpil vstupenku na zrušený koncert, dostane zadarmo lístok na náhradné vystúpenie Aerosmith a navyše mu budú uhradené náklady vynaložené na cestu v roku 2007," uviedla právnička Brandee Faria, zastupujúca poškodených fanúšikov.

Aj keď termín náhradného koncertu ešte nebol stanovený, Aerosmith by na ostrove Maui mali vystúpiť v septembri alebo v októbri. Právnik skupiny Aerosmith Jay Handlin bol s výsledkom dohody taktiež spokojný.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu