Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Colníci Sándorovej: Máš ťažké kufre, tak zaplať!

 Mária Sándorová Zobraziť galériu (14)
Mária Sándorová

BRATISLAVA - Na odchod do krajiny Veľkého čínskeho múru určite nikdy nezabudnem! Tvrdí 20-ročná úradujúca Miss 2004 Mária Sándorová, ktorá sa v pondelok v noci vrátila z celosvetového finále Miss World. To sa konalo v meste Sanya, kde Mária strávila celý mesiac.

"Najhorší zážitok spojený so súťažou krásy som paradoxne zažila ešte na Slovensku, tesne pred odletom," spomína na nepríjemnú udalosť z košického letiska atraktívna tmavovláska. Čo sa tam vlastne stalo?

Márii skomplikovali odlet košickí colníci, ktorým sa nepáčila veľká nadváha jej batožiny. Miss 2004 v nej mala všetky nevyhnutné veci na dôstojnú reprezentáciu Slovenska - šaty, topánky, doplnky a rôzne drobnosti.

Celková nadváha kráskiných kufrov dosiahla 64 kilogramov, za ktoré musela zaplatiť "mastný" príplatok - 70-tisíc korún!

"Nevedela som, čo mám robiť. Stále som len plakala a plakala," spomína Sándorová. Ak nechcela zmeškať finále svetovej prehliadky krásy, mastnú pokutu musela zaplatiť z vlastného vrecka! Je prekvapujúce, že pri návrate domov ju podobné komplikácie minuli.

"Čínski colníci boli veľmi milí a nadváha batožiny im vôbec neprekážala. Je smutné, že som mala problémy len na Slovensku - veď som šla našu krajinu reprezentovať!" rozhorčuje sa Mária, ktorá na Čínu a súťaž Miss World spomína v dobrom. "Dokonca som dostala niekoľko zaujímavých ponúk na prácu v Amerike a Brazílii," teší sa tmavovlasá východniarka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu