Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ivan Gašparovič: Kto povedal, že prezident nemôže byť paparazzi!?

Ivan Gašparovič si vyskúšal ake je to byť paparazzom Zobraziť galériu (9)
Ivan Gašparovič si vyskúšal ake je to byť paparazzom

BRATISLAVA – Prezident SR Ivan Gašparovič (68) je známym milovníkom áut. Nenechal si teda ujsť ani otvorenie autosalónu v Inchebe. A tam sa zrazu z neho stal fotograf. Topky.sk vedia, ako k tomu došlo.

Prezident Ivan Gašparovič sa vybral na bratislavský autosalón počas novinárskeho dňa. A žiaden fotograf si jeho návštevu nechcel nechať ujsť. Jedným z najaktívnejších bol práve fotograf nášho portálu topky.sk Peter Frolo.

„Poprosil som pána prezidenta, či by sa nechcel odfotiť v jednom peknom, luxusnom a drahom športovom aute, okolo ktorého sme prechádzali,“ hovorí náš fotograf.

Ako na jeho prosbu reagovala hlava Slovenskej republiky? „Povedal nie, že radšej on odfotí mňa,“ dozvedáme sa. A Peter Frolo prezidentov návrh rád splnil. Dal mu do rúk svoj aparát, ktorým napaparazzoval už mnoho známych ľudí, sadol si do vybraného auta a usmieval sa.

Nakoniec prácu Ivana Gašparoviča pre nás aj zhodnotil. „Jeden záber bol neostrý, druhý dobrý. Dokonca si pán prezident sám napolohoval, že bude fotiť na šírku aj na výšku,“ prezradil celkom spokojný Peter.

Ivan Gašparovič: Kto povedal,
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu