Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Misska Franeková: Pod skalpel by si neľahla

Barbora Franeková Zobraziť galériu (4)
Barbora Franeková

BRATISLAVA - Nová Miss Slovensko Barbora Franeková by si nechcela ku kráse pomôcť plastickou operáciou. Povedala študentka práva zo Žiliny, ktorej korunku krásy prisúdili v piatok večer.

V druhej zo súťaží krásy, Miss Universe SR, pritom koncom marca vyhrala blondínka, ktorá sa neskôr ku chirurgickému zásahu priznala.

"Ja som zástancom prirodzenej krásy," povedala brunetka, ktorá si postavu v zime udržuje lyžovaním, v lete korčuľovaním a plávaním. Pod skalpel by si vraj neľahla, ani keď bude staršia. "Kvôli vráskam určite nie, možno zo zdravotných dôvodov, keby bolo treba, ale zatiaľ neplánujem nič také," dodala nová Miss. Kým ona bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss World, víťazka druhej súťaže, Denisa Mendrejová, ktorá sa priznala k plastickej operácii poprsia, zase pôjde na Miss Universe.

A hoci Franeková skrášľujúce zákroky odmieta, bulvárne médiá si ju všimli ešte pred ziskom korunky. Začali rozoberať jej údajne problematický vzťah s otcom, ktorý vraj bol kedysi československým majstrom v boxe a dnes žije ako bezdomovec. Miss tvrdila, že jej to nevadilo. "Zatiaľ mi to neprekáža, myslím, že to patrí k tomu," poznamenala. A hoci sa teší na zmeny, ktoré ju čakajú, dúfa, že titul jej život neobráti naruby.

Novej kráľovnej krásy by sa totiž mala rozbehnúť modelingová kariéra, 20-ročná študentka práva však chce v budúcnosti robiť firemnú právničku v rodinnom vydavateľstve.

Podľa riaditeľky súťaže Miss Slovensko Lucie Hablovičovej Franeková vyhrala, lebo má charizmu. "Je krásna, je inteligentná," povedala Hablovičová. Franekovú vybrala porota, v ktorej s výnimkou Hablovičovej zasadli samí muži, napríklad český herec a spevák Josef Laufer, herec Filip Tůma či šéf baletu SND Mário Radačovský. Najväčšiu trému však dievčatá nemali pred nimi, ale pred moderátorom večera, ktorým bol známy český herec a zabávač Jan Kraus. "Obávala som sa rozhovoru, ale myslím, že to dopadlo v poriadku," priznala Franeková. "Myslím si, že tam zohrala úlohu nejaká chémia medzi nimi a Krausom. Nemali pocit, že ich ide potopiť," podotkla Hablovičová.

Finalistky sa naopak vôbec nebáli adrenalínových zážitkov, ktoré im organizátori prichystali. "Dievčatá si to užívali, my sme boli ako tvorcovia a realizátori prekvapení. Nevedeli, do čoho idú, pre každú to bolo prekvapením. Ani jedna necúvla," tvrdila Hablovičová. Finalistky pritom vyskúšali nielen zoskok padákom a bungee jumping, ale sa museli aj dotknúť hada či zjesť červíka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu