Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Misska Franeková na párty prevracala očami: Obťažoval ju otec bezdomovec!

So svojim otcom sa nechcela rozprávat. Zobraziť galériu (8)
So svojim otcom sa nechcela rozprávat.

BRATISLAVA – Chcel sa podeliť o radosť z dcérinho víťazstva, ona mu však dala stop! Čerstvá držiteľka ocenenia Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (20) sa k svojmu otcovi Jánovi (49) počas slávnostného večera nepriznávala.

Povzbudzoval ju na prenose a chcel jej pogratulovať k víťazstvu aj na párty, ktorá sa konala po programe. Odišiel však skrátka. Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková svojho otca totiž odignorovala. Ako dokazuje naša fotografia, iba zagúľala očami a odišla preč.

Ján sa potom ešte nejaký čas bezcieľne túlal po večierku a snažil sa skontaktovať aj s misskinou mamou Antóniou. No ani ona sa s ním nechcela baviť. S mužom, z ktorého je alkoholik a žobrák, nechceli mať nič spoločné.

Paradoxné pritom je, že v roku 1980 získal na olympiáde v Moskve bronzovú medailu v boxe a stal sa niekoľkonásnobným majstrom Československa. Dnes žije na ulici, má problémy s alkoholom, v minulosti bol závislý od automatov a dvakrát sedel v base.

A práve nálepka žobráka prekáža jeho dcére Barbore, ktorá sa k nemu nepriznáva. Dokonca kvôli nemu zvažovala odstup zo súťaže. Nakoniec tak nespravila a dnes sa môže radovať z víťazstva.

 

Súvisiace Články: 

Nová Miss Slovensko Barbora Franeková: Tá má ale šťastie! Ožení sa s ňou Tůma?!

FOTO a VIDEO Krausov trapas na úvod: Nečakaný pád z pódia! V zákulisí tiekla krv!

FOTO Miss 2009: Mirgová v latexe odhalí bielizeň, Surovcová nohy!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu