Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pamela sa vráti na obrazovky

Plavovlasá záchranárka neodolala mladšiemu kolegovi. Zobraziť galériu (10)
Plavovlasá záchranárka neodolala mladšiemu kolegovi.

NEW YORK - Život hollywoodskej silikónovej krásky Pamely Anderson (37) naberá nové obrátky. Po ukončení nakrúcania seriálu Pobrežná hliadka sa zdalo, že jej hviezdna herecká kariéra upadá do zabudnutia. Teraz sa však plánuje vrátiť na televízne obrazovky.

Niekdajšia záchranárska hviezda by sa už čoskoro mala znovu objaviť v televízii. Pamela totiž podpísala zmluvu na nakrúcanie vlastnej situačnej komédie. V novom seriáli by sa vraj Pamela mala predstaviť vo svojej menej slávnej stránke. Bude vykreslená ako žena so slabosťou pre zlých chlapcov, ktorá sa nakoniec rozhodne zmeniť svoj život.

"Pamela sa stala ikonou predovšetkým vďaka svojmu vzhľadu a sebavedomiu, ale aj preto, že ľudia cítia, že pod sexi obalom sa skrýva milá osoba so zmyslom pre rodinu, ktorú proste sem-tam videli nahú," hovorí režisér sitcomu Steven Levitan. V súkromnom živote sa však Pamela stále drží v zabehaných koľajach.

Tentoraz neodolala mladému hereckému kolegovi Stephenovi Dorffovi. Strávila u neho celú noc a očividne znervóznela, keď ráno pred domom zbadala fotografa. Jej účes napovedá, že len pár minút pred tým vyliezla z vyhriatej postele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu