Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Paris Hilton to roztočila za barom: Rýmuje a rapuje!

Paris Hilton dojala aj Snoop Doga Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton dojala aj Snoop Doga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Keď sa naskytne príležitosť blysnúť sa pred televíznymi kamerami, Paris Hilton sa okamžite chopí svojej šance. Ak ste si doteraz mysleli, že singel Stars Are Blind v jej podaní nebol najvydarenejší, raperský pokus tejto čarovnej blondínky vás utvrdí v tom, že to môže byť ešte horšie!

Dedička hotelového impéria dala priestor svojmu multitalentu v televíznej šou hudobnej stanice MTV s názvom Dogg After Dark. Hlavným aktérom programu je vychytený raper Snoop Dogg, ktorý svojich prominentných hostí zo sveta šoubiznisu stavia do najrôznejších pozícii.

V poslednom vydaní spomínanej relácie sa Paris zhostila úlohy šarmantnej barmanky a typickým afektovaným prejavom "rozbalila" svoje umenie. Ťažko povedať, či vtedy nemala náhodou nádchu, no viacerí raperi sa zhodujú v tom, že jej neprirodzený nosový tón už nemôže byť strašnejší.

Otázkou takisto zostáva, či si Paris svoje vystúpenie dopredu vymyslela a pripravila sama alebo túto prácu za ňu odviedol čokoládový umelec. Voľný preklad anglickej rýmovačky v slovenčine vyzerá takto:

"Jo, čo nové? Volám sa P. Hizzle.
Užívam si a baví ma domáci Snoop Dizzle.
Je sexy, je fajn, je to muž našej doby.
Páči sa mi on, páči sa mi byť v tomto klube.
Podávam nápoje a som ... chuligán!"




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu