Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Dráma na svadobnej oslave Bündchen a Bradyho: Strieľalo sa!

Tom Brady a Gisele Bündchen Zobraziť galériu (11)
Tom Brady a Gisele Bündchen

KOSTARIKA - Na svadobnej oslave brazílskej supermodelky Gisele Bündchen a hviezdy amerického futbalu Toma Bradyho sa strieľalo. Fotograf spravodajskej agentúry AFP obvinil člena ochranky, že na neho vystrelil a rozbil zadné i predné sklo auta, v ktorom novinár so svojím kolegom odchádzali po konflikte s telesnými strážcami.

Oslava sa uskutočnila v sobotu v letovisku Santa Teresa na kostarickom pobreží, niektoré médiá o nej písali ako o druhej svadbe dvojice. Prvý raz sa Bündchen a Brady zosobášili 26. februára na súkromnom obrade v kalifornskej Santa Monice.

Fotograf Yuri Cortez tvrdí, že ochranka ho napadla a chcela mu zobrať fotoaparát a videozáznam. Keď ich však odmietol odovzdať a odchádzal z miesta autom, videl, ako na neho bodyguard mieri zbraňou. Cortez v nedeľu podal žalobu a tvrdil, že na súkromný pozemok, kde sa konala svadba, nevstúpil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu